- Blog LCN Wilde Pedique

Beschadigde teennagel of schimmelnagels laten behandelen door Pedicurepraktijk Tilburg?

Heeft u last van een beschadigde teennagel of schimmelnagels. Pedicurepraktijk Tilburg kan uw  beschadigde teennagel herstellen met behulp van Wilde Pedique.  
Wilde Pedique is tevens geschikt voor de behandeling van schimmelnagels. 

Wilde Pedique voor beschadigde teennagels
Met Wilde Pedique Plus kunnen beschadigde teennagels in het geheel of gedeeltelijk hersteld worden. Wilde Pedique is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van uw voet of teennagel. 
Met Wilde Pedique kan een blijvend en perfect resultaat van uw teennagels worden gerealiseerd.
 
Wilde Pedique is geschikt als behandeling van schimmelnagels
Wilde Pedique Plus bevat een wetenschappelijk getest anti-mycotische component genaamd: piroctine olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat deze stof kiemdodend werkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met LCN Mykosept. Deze oplossing met kamille en panthenol is speciaal ontwikkeld om schimmelinfecties aan uw nagels te bestrijden of te voorkomen. Mykosept dient dagelijks op de nagel aangebracht te worden om het antimycotisch component te activeren zodat het de schimmel goed aan kan pakken. 
 
Combineer Wilde Pedique met French Pedicure
U kunt Wilde Pedique combineren met French Pedicure. U heeft dan altijd en overal perfect verzorgde teennagels. Vooral in de zomermaanden is dit een ideale combinatie.


Nabehandeling Wilde Pedique
Wilde Pedique groeit samen met de natuurlijke nagel uit. Dit gebeurt in normale omstandigheden na ca. 10 maanden. U dient de Wilde Pedique om de 4 à 6 weken te laten bijwerken voor het mooiste resultaat. 

Maak direct een afspraak
 

Foto's French Pedicure en nagelreparatie

voor French Pedicure  French Pedicure   

voor de nagelreparatie

nagel reparatie