- Blog oudere voet en verwaarloosde voet

Pedicure risicovoet nodig in Tilburg?

Een risico voet is een voet waarbij een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Dit kan ten gevolge van een ziekte zijn, maar ook oudere mensen en mensen met verwaarloosde voeten kunnen last van een risico voet hebben. 


Pedicure behandeling bij risico voet
Bij de pedicure behandeling van een risico voet worden speciale instrumenten en verzorgingsproducten gebruikt omdat de huid dun, kwetsbaar en gevoelig is.  Extra zorg kan nodig zijn vanwege pijn of stijfheid.


Voetverzorging voor ouderen
Helaas gaat ouderdom vaak gepaard met gebreken. Het kan zijn dat u zelf niet meer goed in staat bent om uw voeten te verzorgen. Pedicurepraktijk Tilburg kan dan uitkomst bieden. 

Een goede voetverzorging is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat u zich weer vrij kunt bewegen zonder pijn aan de voeten. Door regelmatig uw voeten door een pedicure te laten controleren en behandelen, voorkomt u klachten in de toekomst. 

Verwaarloosde voeten
Het komt vaker voor dan u denkt: verwaarloosde voeten. U kunt ze herkennen aan een droge huid, overmatige eelt, ernstige kloven op de hielen, ramshoornnagels en ingegroeide teennagels. Vervelend, omdat het ervoor kan zorgen dat u constant pijn heeft tijdens het lopen. 

Vindt u het moeilijk om een eerste afspraak te maken bij een pedicure. Bij Pedicurepraktijk Tilburg hoeft u zich nergens voor te schamen. Ik heb gedurende 13 jaar al zoveel voeten gezien en behandeld, dat ik niets meer vreemd vind. 

En als eenmaal de stap genomen is om naar de pedicure te gaan wordt dit als zeer prettig ervaren. Na een voetbehandeling loopt men weer op wolken.

Staat u er wel eens bij stil dat uw voeten uw hele lichaam draagt en dat uw gewicht op uw voeten neerkomt?

U kunt vandaag al de eerste stap zetten naar pijnloze en verzorgde voeten.

Maak direct een afspraak